فایل مورد نظردر قالب pdf با حجم 5.1 مگابایت می باشد. دوستان گرامی و دانشجویان ارجمند و عزیز در صورت تمایل می توانید این فایل بسیار با ارزش را به صورت مستقیم از سایت بیست میشم تهیه بفرمائید.
موضوع جزوه: نمونه سوالات زبان تخصصی مهندسی صنایع غذایی
نوع فایل : پی دی اف pdf
دانلود 1 جزوه زبان تخصصی مهندسی صنایع غذایی در مقاله ای تمامی نمونه سوالات ارزشمند را در قالب فایل PDF در اختیار دانشجویان محترم رشته صنایع غذایی قرار میدهد.
اصطلاح انگلیسی: |
absorbance |
اصطلاح فارسی: |
جذب |
مفهوم اصطلاح: |
تمایل یک ترکیب یا ماده به ترکیب یا ماده دیگر |
|
اصطلاح انگلیسی: |
absorptiometer |
اصطلاح فارسی: |
جذب نور سنج |
مفهوم اصطلاح: |
دستگاهی که بوسیله آن جذب نور اندازه گیری میشود. بنابراین میتوان آنرا برای اندازه گیری کمی محلولهای رنگی به کار برد. اصطلاحا بطور غلط به آن colorimeters میگویند. بسیاری از مواد ، مواد معدنی ، ویتامینها ، اسیدهای آمینه با معرف بخصوصی واکنش نشان میدهند. در نتیجه آن تشکیل جسم رنگی پیچیده ای میدهند. میزان رنگ به مقدار ماده مورد آزمایش بستگی دارد ، که با absorptiometer یا کالرمتر ( رنگ سنج ) واقعی اندازه گیری میشود. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
accumulation |
اصطلاح فارسی: |
انباشتگی |
مفهوم اصطلاح: |
گردهم آمدن ذراتی با تمایل بالا نسبت به هم و تشکیل ذرات بزرگتر |
|
اصطلاح انگلیسی: |
accuracy |
اصطلاح فارسی: |
دقت ، صحت |
مفهوم اصطلاح: |
میزان نزدیکی و کم بودن انحراف معیار به میانگین |
|
اصطلاح انگلیسی: |
acetate |
اصطلاح فارسی: |
استات |
مفهوم اصطلاح: |
نمک اسید استیک ، شکلی که در آن ریشه استیل CH3CO از ترکیبی به acetate active ترکیب دیگر منتقل میشود. مانند استیل COA (کوآنزیم A). متابولیزم گلوکز و چربیها سبب تشکیل استات فعال میگردد. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
acetic acid |
اصطلاح فارسی: |
اسید استیک |
مفهوم اصطلاح: |
یکی از ساده ترین اسیدهای آلی بفرمول CH3COOH همچنین به vinegar مراجعه کنید. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
aceto , glycerides |
اصطلاح فارسی: |
استوگلیسریدها |
مفهوم اصطلاح: |
با تری گلیسرولیدها متفاوت است دارای دو یا چند زنجیر اسید چرب بوده که به مولکول گلیسرول متصل اند که قابل تعویض بوسیله اسید استیک میباشد. سه نوع موجود عبارتند از iaceto ، triglycerides مثل monostearin ، monoaceto ، triglycerides مثل diacetomonoaceto و monoaceto ، distearinmonoaceto مثل diglyserides ، monostearin که در آن یک گروه ئیدروکسیل مربوط به گلیسرول آزاد میباشد. نام دیگر آن partial glyceride eserters است. اینها روغنی (چرب) نیستند دارای نقطه ذوب پایینتر از تریگلیسریدها بوده و در صنعت روغنهای نباتی و اسپرها ، بعنوان لایه فیلمی پوشاننده مواد غذایی و روغنهای سخت بکار میرود. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
acetobacter |
اصطلاح فارسی: |
استو باکتر |
مفهوم اصطلاح: |
جنسی از باکتری از خانواده acetobacteria ، که الکل را به اسید استیک اکسیده میکند. acetobacter pasterurianus که به mycoderme aceti معروف است ، و bacterium aceti یا pasteruianum یکی از این نوع بوده و در صنعت سرکه سازی بکار میرود. همچنین به صورت film یا روکش نازکی روی جو خیسانده که تخمیر نشده ، wort نمک ترشیجات pickle brine و آب میوه ها بکار میرود. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
acetoin |
اصطلاح فارسی: |
استوئین |
مفهوم اصطلاح: |
پیشرو دای استیل طعم کره است. بوسیله باکتریها در مرحله رسیدگی کره تولید میشود ، همچنین به هنگام تخمیر توسط مخمر yeast به وجود می آید. |
|
لینک دانلود : زبان تخصصی مهندسی صنایع غذایی